Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atelierele Ilbah
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri resurse umane, inspector salarii
300 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atelierele Ilbah organizeaza in Ploiesti cursuri de perfectionare in domeniile:
- Inspector Resurse umane
Durata curs: 60 ore; Pret: 300 RON.
- Inspector salarii
Durata curs: 3 saptamani; Pret: 500 RON.

Descrierea cursului:
Inspectorul de resurse umane, prin pozitia pe care o detine in cadrul departamentului de resurse umane, participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa in procesul prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariatii.

Cursul de Inspector salarii se adreseaza atat persoanelor care doresc sa obtina o specializare in domeniu cat si inspectorilor de salarii care si-au dobandit partial competentele pe cai informale si doresc o perfectionare si o diploma acreditata.
Cursul are ca scop instruirea participantilor prin oferirea de informatii despre procesul de calcul salarial, plecand de la metodologia de calcul si explicand baza legala de intocmire corecta a oricarui stat de plata.

Cui se adreseaza cursurile de Resurse Umane?
Cursurile se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul liceal si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in acest domeniu.

Plata se poate face si in rate! Va asteptam la noi!
Certificatele de absolvire (diplomele) eliberate sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si au recunoastere nationala si europeana.
Din Gura in Gura